Jävla vecka

wpid-DSC_1625_1.jpgSå. Efter mitt inlägg om magen började jag vältra mig i total självömkan. Och har inte tränat en sekund på en vecka. Jag har istället legat på soffan och tryckt i mig en hel sats Regenter. Vad är Regenter, undrar ni? Bara världens godaste kaka, så sånt är lätt hänt och sjukt värt.

Fast min brist på träning har faktiskt inte berott (enbart) på lathet och självömkan. Veckan har helt enkelt inte blivit riktigt som jag tänkt mig. Jag har hängt med vänner, vaccinerat bebis, burit runt på wonderweekande bebis, haft ett wonderweekande bebis fastlimmad vid tittsen pga vill tydligen inte alls sova på egen hand längre, ett lite större barn med förkylning och ögoninfektion, hemmavarande från föris och tröttma från de rörigaste nätterna på länge – de rörigaste hittills med Morran faktiskt. Folk säger väldigt ofta att en kvart eller en halvtimme motion, det kan man alltid hinna med. Men nej, inte när veckorna är så här faktiskt. Inte alls. Inte ens på kvällen eftersom Morran hållt sig vaken till halv tolv typ varje kväll.

Idag tänkte jag f**k it, drog av mig tröjan i ett försök att yoga medan Morran sov i soffan. Där stod jag i hunden i ett par trosor som är lite små, en BH som inte sitter särskilt bra och Erin Motz på TVn. Sju minuter fick jag. Morran vaknade redan efter en minut visserligen, men höll sig nöjd fram till minut sju. Sedan var det bara att ge upp, så jag gick och färgade håret istället.

Oh well, nästa vecka kanske det blir bättre. Hoppas det.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *