Livet och ja, livet

Sista dagarna på jobbet innan två veckors julledighet, förberedelser för resa ner till Skåne, allt annat fix som kommer inför varje storhelg och så ska träning hinnas med ovanpå det. Hur det går? Över förväntan måste jag säga! I helgen dansade jag till exempelt intensivt till julsånger med tretton komma sju kilo pepparkaka i famnen både fredag, lördag och söndag. I måndags körde jag en kvart högintensiv träning (eller ja, jag gav nog upp efter tolv minuter – men träningsvärken sitter i fortfarande kan jag säga) och igår skulle jag ha gjort yoga men jag råkade fastna med stickningen och producerade nästan en hel vante istället. Ganska stolt över den prestationen också faktiskt. När det nu bär av till Skåne och alla extra plusgrader som härjar där nere hoppas jag att jag i alla fall lyckas springa två dagar av fem, men risken finns att jag istället ställer mig och blänger lite surt på mina föräldras crosstrainer och spar löpningen till jag är hemma igen. Det är trots allt inte så ofta som hela min familj, inklusive de två storebrorsorna, kan fira jul tillsammans. I övrigt planerar jag att äta obscena mängder ugnsrostad brysselkål och körsbär i likör (dock inte samtidigt). Vad hittar ni på i jul?

2013-12-13 001

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *