Vem ska betala det här då?

Skärmavbild 2013-12-18 kl. 16.39.32En sak som jag inte visste om kroppen efter graviditet var att fötterna kan bli större. Relaxinet (hormonet som har till uppgift att mjuka upp kroppen så den kan växa plus föda ett barn) i kombination med ökad vikt gör att fötterna ofta kan växa lite. Jag ställde frågan på Instagram och jag är inte den enda drabbade om jag säger så.

Såååå. Dags för ny skogarderob nu då? Jag borde väl vara jublande glad eftersom det här är första gången som jag måste köpa nya skor, (alla andra gånger jag “verkligen behövt” skor har jag ju behövt det lika mycket som en fisk behöver ett par hantlar) men jag har ju inte råd! Den politiker som får igenom ett obligatoriskt skobidrag i mammapengen kommer få min röst nästa val, det kan jag lova.

I alla fall – i dag hittade jag ett par tjusiga löpskor på rea på Stadium som fick följa med hem. Jättebra skor för nästan halv priset, dessutom snygga och – viktigast av allt så klart – passar mitt löpsteg och är supersköna. Så lite glad borde jag ju vara, men även om 600 spänn inte är jättemycket pengar så är det 600 mer än vad jag vill lägga på nya skor när ett par 1600-kronorsdojor står och är näst intill oanvända i pre preggo-garderoben.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

3 Comments

  1. Vilken storlek har du nu? Jag har ett par vinterlöpningsicebugs som är förstora för mig. Storlek 39 har de. Nu är ju de i och för sig gjorda för att springa på snö med och ja… snö och Skåne… men om du vill kan jag skicka ner dem till dig!

    Mina futter blev också större för övrigt, så nu ligger de preciiiis mellan 38 och 39 vilket resulterar i att typ inget passar. Mon. Dieu.

    • Men JA! Isigt brukar det ju alltid bli någon gång? Du kanske vill kolla om du kan ha mina snordyra dojor, så kanske vi kan köra någon form av byteshandel? Jag mailar dig på fejjan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *