Tio dödsjobbiga minuter

bild 1-7

Det finns en bok som ska recenseras och då får man inte hålla på och gaffla om den före utsatt recensionsdatum, men MY GOD vad ni borde köpa det här aset till bok-PT när den kommer ut. Jag satte igång med första passet på ett fyraveckorsschema i dag och tog övningen som var tio minuter lång. Eller ja, kort – för tio minuter är ju verkligen ingenting. Tio minuter är så lite att jag först lite hånfullt tänke “äh jag skiter i det, det är ju bara tio futtiga minuter”. Men sen drog jag på mig mina nya asfräsiga träningstights (Från H&M/Tradera) och plockade fram boken. Och fick så jag teg.

Det är alltså två övningar som man ska göra sju gånger styck, om och om igen i tio minuter, så jag satte timern på telefonen på tio minuter och körde igång. Sedan dog mina muskler per omgående.

När timern stod på 7 minuter och 33 sekunder tvingades jag pausa.

… och när den stod på 5:18…

… och på 2:42…

… och slutligen på 1:04 innan jag kunde köra klart.

bild 2-2

Ja ni ser ju, det var ASJOBBIGT. Jag skulle kanske inte klassa det som de värsta tio minuterna i mitt liv, men det händer något med ens självförtroende när man får dela upp ett tiominuterspass i fyra delar, det gör det ju.

bild-7

Sen körde jag lite med min nyinköpta bolljävel också, bland annat denna övning. Fler Dagens bolljävel hittar du hos bolljävelns mamma/grundare Alla kan träna-Ida. Fantastisk böll den där.

Ps: Jag får be om ursäkt för bildkvaliteten men det blir ju så NÄR DET BLIR MÖRKT REDAN KLOCKAN FUCKING ETT OM DAGARNA. Slut på ursäkt.

Ps2: Det blir bättre i vår.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

    • Ja, den där bolljäveln är jobbig! Bokrecension kommer i januari, så först då får omvärlden veta vad som hände i mitt vardagsrum igår! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *