Tillbaka på banan!

Jag vet inte riktigt varför “min hund har cancer” blev en godkänd undanflykt till att inte träna, men på något sätt blev det så. Nu är den pärsen snart över (läs mer här om du vill) och rutinerna ska återgå till det normala igen.

Jag tänkte att det vore trevligt att hänga på Alla kan träna:s Instatagg #dagensbolljävel och ska därför ge mig ut i snövädret och köpa en pilatesboll som sen kommer ligga och ta upp en jävla massa plats och samla damm användas flitigt framför tv:n varje dag.

#hoppetärdetsistasomövergermänniskan

||||| Like It 2 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

  1. Jag borde leta upp min bolljävel som tog alldeles för mycket olats och var i vägen hela tiden innan vi flyttade in i nya huset. Den blev de-pumpad och förpassad till källaren. Men nu. Nu borde jag ju börja använda den igen…

  2. Bonusgrej som boll kan användas till: när (om) små bebisbarn får slemhosta kan man sätta sig på bollen med börnet liggandes i knät och studsa lite lätt – då lossnar slemmet lättare. Det fick vi göra med Eddie som sjukgymnastik i samband med hans RS. Så, du kan alltid hävda att det är för Sigges skull som du köper en också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *