Länkkärlek: Om du var mina träningstajts…

lankkarlekjeanna

Jeanna som skriver bloggen Om du var mina träningstajts är en av mina favoritbloggare, inte bara i träningssegmentet utan överlag. Så himla trevligt tilltal och så himla vettigt om träning. Överlag är jag väldigt förtjust i starka tjejer, mycket för att jag själv vill vara stark så klart. Jag är inte särskilt stark just nu, men jag jobbar på det – och Jeanna inspirerar mig massor. Hon verkar helt enkelt vara en sådan himla trevlig prick, och trevliga prickar som tränar har en tendens att vara himla inspirerande i mina ögon.

Så, när Jeanna utlyste #YogicXmas var jag inte sen att haka på. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag är alldeles nyförälskad i yoga. Dessutom passar det himla bra med tanke på att jag är mitt i 30 day challange (nej, jag kan inte sluta tjata om det, tycker alldeles för mycket om det för att sluta tjata faktiskt) och 15 minuter om dan har uppehåll i december. Yoga varje dag i december låter alldeles utmärkt i mina öron, klart jag är med!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Åh, gulle dig! Där blev min tisdagsmorgon typ perfekt. Välkommen till en yogisk december! Kommer att bli briljant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *