Min nya favorit!

gain

Aldrig trodde väl jag att jag skulle tycka om yoga, men efter att ha insett att det är en träningsform som går att göra i princip varsomhelst och som inte kräver så himla mycket förberedelser började jag köra yogapass hemma mer frekvent och nu – nu tycker jag att det är helt fantastiskt bra. Jag kör med Gain fitness. De är ett gäng fotbollsspelare och före detta googlemedarbetare som har utvecklat olika träningsprogram med fokus lättillgänglighet (de har alltså mycket mer än bara yoga). Appen finns än så länge bara till Iphone, men de håller på att utveckla en till android. Fast vill eller kan du inte köra i telefonen har de alla sina träningspass på, tadaaa: hemsidan! Asbra tycker jag. Efter en helt okomplicerad inloggning (som går att koppla till Facebook om du är lagd åt det hållet) får du tillgång till massa olika övningar, en del gratis en del för några få dollars. Jag har än så länge inte betalat något men har ändå kört både yoga, core pilates och prenatal pilates som finns för både förlösta OCH gravida! Hur bra? Jättebra! Alltså jag för inte betalt för att skriva detta, men om någon vill ändra på det kan ni ju för all del lämna en kommentar under inlägget!

För övrigt: imorgon är sista plankdagen! På söndag blir det utvärdering! Jag har passat på att få feber! Skriver utropstecken efter för att jag försöker lura mig själv till pepp! Hur går det för alla?

 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

8 Comments

    • Jag gör inget heller avslappnat! Jag är lite som en rostig Fiat bredvid en nyproducerad Jaguar (ursäkta fånig liknelse, men vi försöker köpa bil just nu så jag är lite skadad). Men! Jag pratade med en vän som går en kurs i yoga och hon sade så här: de har inga speglar under passen just för att man inte ska bry sig om hur man ser ut. Ingen, INGEN, ser graciös ut i början. Det tar tid att komma in i övningarna och att bry sig för mycket om hur man står tar bara fokus från övningen. Det ska kännas en del under övningarna, men gör det ont i knäna ska man genast gå ur ställningen. Efterhand som man lär sig övningarna och kroppen vänjer sig vid de olika ställningarna blir det lättare att slappna av. Så kört hårt säger jag!

  1. Oh, tack för tipset, sjysst sida! Dock undrar jag hur du lyckades få tag på prenatal yoga och butterfly yoga utan att betala? För mig är allt utom Gain Yoga, Gain Strength och Gain Core “låst”.

    • Hmm, vad skumt. Kan det ha att göra med att jag laddade hem de separata apparna för dem? De kommer med några gratisövningar båda två och inloggen jag har på dem är samma som på hemsidan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *