Är detta ens lämpligt?

wpid-ABM_1385718018.jpg

Det borde klassas som motion att dammsuga en ryamatta – jävlar så tungt och svettigt det är. Och om jag blir svettig är det väl motion? Men om det nu är motion… Jag är ju förkyld! Detta kanske är en synnerligen olämplig syssla för mig idag?

Jo, så är det nog.

*stänger av dammsugaren*
*sätter mig i soffan*
*låter Slaktarn ta hand om resten*
*typ*

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. När en sjuk får en absolut inte dammsuga! Däremot får en lika absolut beordra andra, tja, den som står närmast, att göra det åt en. Inte bra med damm när en är sjuk vet du.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *