Heja Finey och Håkan!

En av mina Instagramfavoriter, @finey, ska göra något så himla ballt som att springa ett marathon i alperna. Oh My God! Jag får syrebrist och andnöd bara jag tänker på det men är så sjukt impad att hälften vore nog. Tillsammans med kompisen Håkan skriver hon nu en blogg om deras uppladdning inför Swiss Alpine och gissa om jag kommer följa den hängivet? Svar ja. JA.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

  1. Så jäkla coolt! Nu har de en till följare 🙂 Vill också springa det maratonet någon dag. Har sprungit AXA fjällmara två gånger (och ska tydligen göra det nästa år också, 10 månader efter förlossning.. fråga mig inte hur jag tänker)och det är en helt otrolig upplevelse. Och Swiss Alpine lär ju vara typ tusen gånger mäktigare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *