“Jag blir aldrig sjuk”, YEAH RIGHT!

Alltså, jag blir ju inte det. Förutom nu då. Är det kanske Siggan som smittat mig med någon liten bäbisbacill som mammaimmunförsvaret rår på? Ingen vet. Men det tränas liksom inte så mycket från det här hållet nu i dagarna på grund av snorighet och lite ont i halsen och det där halsontet har man ju hört varningar om.

Ska dock göra lite plankan innan sänggående, nu är det plötsligt bara tio dagar kvar på den här månaden så det gäller att rappa på lite om man ska få någon förbättringsprocent att skryta med!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

4 Comments

  1. Jag har hittills sidplanktränat, få se nu… NOLL gånger. Borde ju veta det med mig själv, att jag hatar såna grejer. “Måste” jag göra plankan, ja, då ska jag minsann inte. Suck. Ja, ja, jag brukar, enbart på envishet, lyckas förbättra mig litegrann ändå. ✌️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *