Blir. Så. Trött. På. Mig. Själv.

Jag tränar ju på Friskis som ni vet. Och de har ju ett skitbra boka via nätet-system som gör att man kan planera och boka sin träning sju dagar framåt direkt på nätet. Man kan även avboka om man gör det en timme innan passet startar. Tre missade avbokningar och man får betala en hundring för att komma åt funktionen igen.

Nu har jag två.

GAAAAAAHHH! *sliter mitt hår*

Alltså, är det någon form av demens som börjat äta på min hjärna eller? Redan klockan 15 bestämde jag att det fick bli en kväll i soffan, jag är supersliten efter ett intensivt tredagarssocialande och känner att både kroppen och knoppen behöver vila. Men självklart tänkte jag “jag ska bara…” fram till klockan 17:18 och då var jag tre minuter för sen för att få boka av.

Tänker dock ignorera detta och njuta av min soffkväll och vara stolt över att jag faktiskt lyssnar på min kropp. Brukar vara dålig på det åt båda hållen, alltså antingen inte träna alls trots att jag verkligen behöver, eller sticka ut och springa en mil i 30-gradig värme trots att jag har gallstensanfall (true story), men jag börjar bli bättre på att fatta vad den vill. Och nu ville den ha tacos och ligga med en varm bäbis på magen och kolla på Orange is the new black, och då blir det så. Hepp!

||||| Like It 5 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

6 Comments

    • Vad kul att du gillar bloggen 😀 Vi har inget gemensamt instagramkonto, men vi taggar relevanta bilder med #moveitmamapunktse – kolla den taggen. Och tagga dina bilder med vettja!

  1. He, he, nu sätter den in, demensen. Mäh, om du blir portad/bötad måste du ju kunna vara i rummet med FRIA vikter. (tänker fortsätta tjata – för du kan du kan du kan osv)

    • Ja jag får nog ta och boka en sån där gymvisning och sen kola lite på YouTube… Eller så kan du flytta hit och bli min PT? JA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *