Grattis Karlstad med omnejd!

magstark

När jag surfade runt på jakt efter information om diastas, trillade jag in på den här sidan. Blev så himla glad ända tills jag såg att kursen Magstark för mammamagar är förlagd till Karlstad. Då blev jag djupt avundsjuk istället. Men jag är ju inte den som är den! Klart att jag delar med mig av den fantastiska informationen till alla eventuella värmlänningar som läser här. Klicka på bilden så kommer du direkt till en informationssida om kursen Magstark.

Och är du inte värmlänning kan du gå in på sidan ändå. Särskilt om du vill veta mer om mammamagar! Låt oss kalla det här för informationen jag önskar att jag fick när jag precis hade fött barn. Det saknas lite uppdateringar på vissa sidor, men så fort de är uppe kommer den här sidan vara ett komplett startkit med information för alla oss diastasinnor! Move it mama <3 Magkliniken!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

 1. Hej Sofia,

  Och tack för fina kommentarer om MammaKlinikens hemsida!
  Visst behövs informationen och vi behöver hjälpas åt att sprida den så att alla med dessa problem får hjälp, kunskap och information.

  Snart kommer jag ut med mer info på hemsidan om magen efter graviditeten.

  Finns det intresse för MAGSTARK på din ort sätter jag mig gärna på tåget och kör en endagars kurs nära dig 🙂

  Mejla mig på linda@mammakliniken så planerar vi 🙂

  Snart kommer jag ut med mer info på hemsidan om magen efter graviditeten.

  Varm hälsning,
  Linda

  • Åh vad fint att höra! Jag mejlar dig i veckan. Och tack igen för en bra sida. Informationen om diastas var obefintlig efter min graviditet och hade inte Katarina berättat att hon hade det, hade jag aldrig fått för mig att testa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *