Vad räknas som core?

bild (1)

Förutom den något tvivelaktiga avstavningen på Krist-ianstad (är ju inte statlig tjänsteman som mina bloggkollegor, utan har tjänat de flesta av mina ITP-poäng genom att jobba som redigerare) (vet ej vad ITP-poäg är, men det lät bra) (vet alltså att man inte kan ha flera paranteser på rad, men vad ska ni göra åt saken?)

I alla fall – core. Det är ju magen och ryggen tänker jag. Korsetten liksom. Det tyckte inte Susanne som höll i träningen eftersom jag redan känner av dagens pass i både 1) axlar 2) rumpa 3) baksida lår 4) framsida lår 5) bröst och 6) triceps. Vilket innebär att det enda som inte gör ont nu är vader, biceps och fötter. Häftigt värre.

Vad som inte är häftigt är att jag blivit så otroligt klen. Alltså verkligen. Klen och med noll balans. Får ha en stående lördagsbokning på det här passet så att jag får upp styrkan på mitten igen.

I övrigt går den här veckan till historien som den med mest träningsvärk EVER. Och alltså inte på grund av att jag tränat mycket, utan att cirkelgymmet i måndags har satt sina spår. Spinningen i onsdags fick jag avboka på grund av oförmåga att gå ordentligt och i går blev Tobbe inringd på jobb så jag fick avboka mitt skivstångspass också. Körde knip- och bäckenbottenövningar och gick långpromenad i stället och det var nog lika bra. Ny cirkel inbokad på måndag, räknar med att vara starkare än Hulken vid jul typ.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

One Comment

  1. Ja fy fan för balansen! Jag har typ nu när ungen är 2 år äntligen fått tillbaka samma balans som innan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *