Rapport från verkligheten

20131108-122048.jpg

Grunda inte med en bakelse innan du ger dig ut och sätt för bövelen på dig ett par bekväma trosor som inte skär upp som en filékniv mellan skinkorna om du ska röra på dig. Hälsar hon som tänkte springa med grädde i magen och slappa mormorstrosor på kroppen , men som fick ge upp halvvägs och halta hem i skinkgnidargång med kraftigt håll i sidan och sylt på kinden.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

  1. Ånej! Bra trosor är verkligen a och o när man springer lärde jag mej den hårda vägen: Tog på mej såna där nödtrosor (såna trosor som förvaras längst ned i underklädeslådan och endast tas fram när inget annat är rent) och gav mej ut och sprang. Hann inte många steg innan jag märkte att de hade obefintlig resår i midjan och liksom kasade ned och hamnade UNDER rumpan. Mkt obehagligt.

    P.S Ville bara säja att jag gillar er blogg mycket! Har varken bebis i eller utanför magen men älskar att läsa här ändå! Den passar mej som ganska nybörjare utmärkt 🙂

    • Åh vad roligt att höra att du uppskattar vår blogg! Tack!

      Haha, ja alltså nödtrosorna borde slängas en gång för alla. Även detta var ett fall av nödtrosa eftersom att jag vill spara det sista rena paret med stretch till efter duschen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *