*vägrar inse våra begränsningar*

Skärmavbild 2013-11-07 kl. 19.41.55Alltså, fattar ni hur o-er-hört smickrande det är att vara en del av gänget som ska föreläsa på BBC mamma? Så många proffsiga människor OCH SÅ VI!?!

Jag vet inte om jag ska

1) dö av hybris

eller

2) dö av starstruckness

Lite av båda tror jag. Misstänker att Katta känner likadant, kanske har hon också aningen mer hybris eftersom det bara var hon som fick vara med på bild på presentationen. Hrrrm.

“Oj, håller ni föreläsningar?” kanske någon undrar och svaret är tydligen ja. Våga utmana dig själv får bli temat för 2014 helt enkelt. Om du känner för att göra det samma (och lyssna/hälsa på oss) så anmäler du dig snabbt som ögat här innan platserna tar slut. Visst, det kan ju vara så att alla väljer något annat istället för oss, men då får vi väl föreläsa för varandra istället. Och så får vi ju en goodiebag, bara det är ju värt en resa tur och retur till huvudstaden.

Ojojoj, bara en tidsfråga nu innan vi tar över världen.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

  1. Alltså, nu känner jag mig så stolt. Jag har anmält mig! Fast jag inte kommer känna någon där och inte har någon egen blogg. Men jag har följt Kattas blogg ett bra tag och sen Preggo-bloggen och nu Move it mama – som för övrigt känns så himla inspirerande och liksom… skön nivå. Inga superfitnessmänniskor utan vanliga mammor som vill må bra.
    Men jag kommenterar nästan aldrig… fast jag har lovat mig själv att bli bättre på det.
    Och nu är jag gravid i vecka nio och det är ju en kräkfest utan like, så någon träning blir det inte. Men i mars så har nog illamåendet gått över och jag är laddad att komma igång och få lite tips. Så jag hoppas det blir kul, även om man inte bloggar eller känner massa bloggare.

    • HURRA vad roligt! Och modigt! Klart det kommer bli kul, jag var på “vanliga” BBC förra året i vecka 19/20 typ, det var superkul men jag missade ganska mycket pga magen, så det här eventet är ju perfekt för dig! Grattis till bäbisen, kräkfesten är helst säkert slut i mars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *