Och på tal om event…

… så kommer Lofsan till Skåne och föreläser nästa vecka, närmare bestämt till Häljarp. Så här skriver hon på sin blogg:

“Nästa vecka föreläser jag i Häljarp församling på temat träning och kost efter graviditet. Jag kommer både fokusera på lite teori kring fysiska förändringar i kroppen och praktik i form av hur man kan hjälpa kroppen bli stark och uthållig efter förlossningen. Självklart finns det möjlighet att kunna ställa egna frågor för er som vill”.

Jag ska dit och lyssna så klart, kom du också om du bor i närheten! Det är gratis och här finns info om hur man anmäler sig!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *