Men hallå!

Hörrni, Mammamage-appen är ju fasiken awsome. Jag jobbar fortfarande på nivå ett eftersom jag bytte mobil och fick starta om på nytt (man måste köra övningarna på nivå ett tio gånger innan testet för att nå nivå två blir upplåst – låter som något av äldsta sonens datorspel  nu när jag försöker förklara), men jag tror jag gjort dem dryga tio gånger och alltså, jag tycker mig känna skillnad på magen. Separationen känns banne mig redan lite mindre! Hur coolt är inte det?,

||||| Like It 8 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

5 Comments

  1. HURRA! Dock tycker jag att man kanske kunde ha fåt göra ett test för att se vilken nivå man är på, det är ju så seeeegt att vara tvungen att göra hela steg ett trots att man är redo för tvåan!

  2. Den är grym! Jag är på nivå 4. Har slarvat massor men nu är jag på banan igen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *