#färgförfan i loppform

Bilder från thecolorrun.se

Bilder från thecolorrun.se

Jag gillar hela idén med lopp. Förutom Skoljoggen (SOM jag hatade Skoljoggen, men mer om mitt förhållande till idrott och träning i ett senare inlägg) så har jag bara sprungit ett (1) lopp och jag lika delar älskade som hatade det. Jag älskade att ha ett mål att jobba mot med min löpskolning, jag älskade att jag satte målet (5 km utan att stanna) en vecka innan loppet, jag hatade – HATADE – att jag inte lyckades springa hela loppet utan att sakta ned och gå. Så här ett år senare känner jag att jag eventuellt överdrev lite med hela guuud vad jag är besviken på mig själv som inte sprang hela sträckan-grejen, så dumt att straffa sig själv med neggiga tankar när man egentligen gjort något som är grymt bra. Som tur är minns jag det peppiga mer än det neggiga och är supersugen på att springa fler lopp. Jag var anmäld till Tjejmilen den 7 september, men nu föll det sig ju så att jag råkade vara höggravid (och en vecka över tiden), så jag stod över. Men nu börjar jag snegla på loppen 2014 och ett sticker omedelbart ut!

Genom Annika hittade jag The Color Run som tydligen kommer till Sverige nästa år och HALLÅ! det vill jag springa! 5 kilometer, ingen tidtagning (synd) och färgregn – fattar ni hur många bilder man skulle kunna tagga med Mirijams #färgförfan på instagram under detta lopp? Cirka hur många som helst. Och med en slogan som “The happiest 5 km on the planet” så känns det svårt att motstå. Barnvagnar är välkomna och likaså barn som kan springa själva (kanske ska jag tvinga med mig storungen?) och det ser ju liksom bara för jäkla kul ut kan jag tycka! Hoppas nu bara att det är Stockholm som gäller (ja, så ego är jag) och att jag kommer ihåg att anmäla mig när de släpper mer info och öppnar anmälan. Jösses, alltid ska man behöva komma ihåg att anmäla sig. Bara DET är en utmaning i sig för någon med ett såll till minne.

Vem springer världens gladaste lopp med mig?

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

10 Comments

  1. OMG!! Ja!! Jag har sett det på Tumblr (<3) och ba men snällarå!!! Och nu ba YES! Jag springer mer än gärna med dig!! 🙂

  2. JA, för TUSAN! Klart som fasen man vill springa ett sånt lopp. En blir ju glad bara jag ser bilderna (och det blir jag fasen inte av tanken på att springa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *