När ens immunförsvar ba: BITE ME!

IMG_20131029_123146Ni vet hur det är! En börjar röra på sig lite försiktigt, får lite träningsvärk som känns bra och tänker att det här är fan inte dumt det. Sedan PANG BOM KRASCH så åker en på världens förkylning, tillsammans med de två yngsta barnen. Ligger och snörvlar på soffan med den minsta sovandes i upprätt ställning på mitt bröst och den lite äldre som kommer med gåvor i form av egenhändigt utpillade NOOORKRÅÅÅKOR som jag lägger i min ficka i brist på lämpligare plats att lägga dem (alternativet var i soffan, och det kändes väl så där).

Det närmsta jag har kommit någon form av motion senaste dagarna har varit svettig promenad med tung syskonvagn (vagnen i sig är faktiskt inte särskilt tung, men fullastad med två barn och ett gäng matkassar är den inte direkt fjäderlätt i solsken och uppförsbacke), benböj med missnöjd bebis och styrkelyft med mammaglad tvååring. Inte att förkasta, naturligtvis, men inte heller något som är rörelse utöver det vanliga för min del. Men mycket mer än så orkar jag inte (och bör jag väl i ärlighetens namn inte heller ta mig ann) med heltäppt näsa, väsande hosta och irriterad hals. Men för att känna mig sportig har jag klämt på mig en sport-bh under det skitiga linnet. Fast ska sanningen fram berodde det snarare på att jag inte har en enda ren bh här hemma just nu. Amning will to that till ens bh-garderob.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

  1. Så där var det för mig ganska länge, att jag blev sjuk just när jag hade börjat komma igång med träningen igen. Så himla taskigt att straffas för att en är snäll mot sin kropp liksom. Krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *