Svårt att gå rätt med vagnen

mimJag vet inte hur ni ser ut när ni är ute och asar runt er barnvagn, men jag ser ut som på bilden till höger. Okej, här står jag förvisso bara rakt upp och ner, men om jag skulle stanna mitt i ett steg så är det ganska exakt så jag skulle stå. En annan sak som jag också gör är att gå och hålla helt krampaktigt i handtaget, så jag blir spänd långt upp i nacken efter ett tag.

Bilden till vänster däremot, det är hållningen jag ska sträva efter i fortsättningen! Läs Olga Rönnbergs tips på mama.se om vad man ska tänka på för att inte felbelasta kroppen när man är ute och knatar, speciellt tipset om svansen ska jag tänka på!

Ps: Bilderna togs när den här lilla familjen tog en 5-kilometerspromenad i går kväll, en promenad som avslutades med ett besök på Ica för att köpa modersmjölksersättning och öl. Nu var det förvisso alkoholfri öl eftersom vi inte dricker, men ändå, det såg nog inte dom bakom oss i kön. Hehe. Vi ba: *parents of the year*

||||| Like It 6 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

  1. Alltså, du SKA SE min hållning i minsta uppförsbacke – jag tror jag är nästan liggande. Lutar mig så SJUKT mycket att jag nästan får skrapsår på hakan. Olga would NOT approve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *