Dagens svettframkallande övningar i afrikahettan

min4

Gick vilse i dag igen, fast åt andra hållet den här gången. Den afrikanska ökenvinden höll mig sällskap även i dag och det enda som hindrade mig från att ta av mig till linne var det faktum att det är noveber nästa vecka. Herregud. I alla fall så blev det 58 minuters svettigt släpande av vagn i tveksam terräng innan jag var hemma igen. Och jo, jag förstår att det eventuellt kan finnas ett begränsat intresse för att se en halvt övertäckt barnvagn i skånsk lövskog, men tänker ändå att bilden ger liiite väderkänsla till inlägget, visst? På nyheterna sa dom att det varit 19 grader i Kristianstad så det är inte bara min post preggo-värme som härjar i kröppa!

min5

Väl hemma slängde jag mig på golvet bredvid bäbisen och så gymmade vi ihop. Jag gjorde fem plankor x 1 minut, tre raka och två sidoplanka med rotation. Alla på knä off course eftersom jag har ganska obefintliga magmuskler (trots att jag är den enda av oss tre som är disastas-lös). Sigge tränade också mage som ni ser – dock utan variation, han körde “ligga på rygg och spralla med benen” rätt in i kaklet. Men det funkar ju också.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

7 Comments

  1. Alltså, det ser ju helt vårigt ut på bilden! Och jag tycker att det är trevligt med bilder, speciellt med fina filtar på!

    Men 19 grader! Vi hade visserligen 14-15 här idag, men det pissade ned med regn och blåste full storm = inte alls samma sak!

    • Åh! Vår! Hur mycket längtar man inte efter det egentligen!?

      Och har du fått hem mopsfilten än, tycker jag tipsar dig så fort jag ser den på Tradera. För övrigt går den alltid för flera hundra mindre än vad jag gav. Hö.

  2. Hey mamas! Efter min andra förlossning som faktiskt var samma dag som mirjams har jag drabbats av episkt svagt bäcken samt bäckenbottenmuskulatur. Hittade dock denna sida på intörnät: http://www.pelvicexcercises.au.com. Och det är asbra stabilitetsövningar för bäcken, core, ben ja you name it, skillnaden från ex mammamage är att de inte belastar bäckenbotten i onödan. (Som mammamage tyvärr gör i och med att man aktiverar övre abdominalmusklerna så mkt) även träningstips på övningar som ska undvikas. hon som har sidan är australiens käckaste och främsta expert på bäckenbotten. Bra komma igång tips för den som behöver ehrm..dra ihop allt där nere ordentligt…:) kegel away!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *