Afrikansk ökenvärme? I Sthlm, not so much!

rusk

Jag har lite problem med att veta vart jag ska börja, känner jag – ja utöver de där magövningarna och de dagliga promenaderna som jag klämmer in med barnvagnen efter Edster är lämnad på föris och Morran sover i vagnen. De där ZWOW-passen jag körde förra hösten är liksom FÖR högintensiva för mig och min fortfarande hyfsat nyförlösta kropp (jag menar, det har jag faktiskt bara gått 5 veckor sedan jag klämde fram Morran ur min arma vajayjay – dock mycket smidig och snabb förlossning utan bristningar och stygn, så yay), det fattar ju till och med jag (och skulle jag vara dum nog att testa ett av Zuskas pass i dagens form skulle jag med största sannolikhet svimma efter dryga 30 sekunder).

Igår hade jag tänkt att ta en rejäl powerwalk, men så fick jag punka på liggvagnen. Inga problem, jag har ju en syskonvagn också, som trots sin storlek (tänk Dödsstjärnan i Star Wars) är förvånande smidig att manövrera runt med. Men i samma stund som jag steg utanför dörren för att lämna på föris började det regna. Ösregna. Till centrum var jag tvungen att gå ändå eftersom mjölken (till KAFFET!!!) var slut, men sedan gav jag upp. Jag var plaskblöt, vagnen var plaskblöt eftersom jag inte har något regnskydd just till den. Så jag gick hem och satte mig i soffan och åt Jalapeno Poppers, kollade på Vänner och surfade efter bra träningsvideos på YouTube.

Och alltså PS, på bilden ser det inte alls ut som en stor syskonvagn jag släpar på, men det ÄR det. Så här stor!

 

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *