Äventyr i den skånska skogen

mim3

I dag blev det powerwalk och jag och Siggan var ute på spännande äventyr vill jag lova. Jag vet inte om det syns på bilden eftersom löven gör att det blir lite optisk illusion över det hela, men ser ni hur smal spången är? SER NI? Iiiiik! Men men, det är lite så jag jobbar – riskerar livet på både mig och min åttaveckorsbäbis för att ni ska få lite pepp att komma ut och rasta er ihop med barnvagnen.

Barnvagn förresten, varför har ingen förvarnat om att det är astungt att släpa runt på den rackaren? Bäbisen väger knappt sex kilo och den har HJUL (alltså vagnen, bäbisen har ben), ändå höll jag på att dö stora svettdöden efter en timmes powerwalk. Visst, det pratas på nyheterna om afrikansk ökenvärme och det var hela 17 grader ute men ändå, hur klen har jag blivit egentligen?

||||| Like It 3 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

4 Comments

  1. Är vagnen tung? Asså jag minns att jag var tvungen att ha vätskepauser OCH bananpaus på vägen till och från affären vilket kan vara en tur på 300 meter totalt. Men som förälder tycker jag en svettas mer över lag eller är det åldern? Oron? Fan vad det ska svettas asså.

    • Jag vet inte hur tung en vagn ska vara, men jag tycker inte att den är SÅ tung. Det är nog jag som är klen tyvärr…

  2. Barnvagnsprommisar är något som folk brukar fnysa åt ibland – men de har UPPENBARLIGEN aldrig powerwalkat med en barnvagn. För även om den inte är jättetung och det är jag som är jätteklen, så är det ju ett ökat motstånd (eller i nedförsbackar, ökad återhållsamhet – vilket också är jobbigt) och ökat motstånd är ju alltid jobbigt. Så heja heja (och på Funbeat finns promenad med barnvagn som eget inlägg)

  3. Har varit mycket upprörd över att barnvagn inte finns med som redskap i Runkeeper. Tur att jag har bytt till Funbeat. Det är faktiskt astungt att gå med vagn, efter ett tag. Särskilt i Skånsk terräng, skulle jag säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *